YTC-04 inhibitora za Hidrogenacije jedinica, Hidrogenirani benzinski (dizel) Inhibitor Korozije za rafinerije,

YTC-04 inhibitora za Hidrogenacije jedinica, Hidrogenirani benzinski (dizel) Inhibitor Korozije za rafinerije,

YTC-04 Inhibitor Korozije za Hidrogenacije jedinica ⅰ. uvod: ovaj proizvod se sastoji od amidi hidrofilni organska materija i vodi topljivi organski Amin, polarnim grupama i nepolarnih grupe u dvije molekularne strukture, polarni proups adsorbiranih na površini metala,...

Chat Sada
Product details

YTC-04 Korozijski Inhibitor Hidrogenacije jedinice

Ⅰ. uvod:

Ovaj proizvod je sastavljen od amidi hidrofilni organska materija i vodi topljivi organski Amin, postoje polarnim grupama i nepolarnih grupa u dvije molekularne strukture, polarni proups adsorbiranih na površini metala i nepolarnih grupa je Uređen s metalne površine u rješenje, s jedne strane, kao inhibitora mijenja stanje napunjenosti pojedinih metalnih površina , i povećava energiju aktivacije reakcije Korozija, Korozija postaje teško, s druge strane, većina nepolarnih grupe arradnge na metal na površini razviti hidrofobne membranu, što inhibira pokret inhibicije korozije. Proizvod se koristi za proces rafiniranja benzinski (dizel) hidrogenacije i teške nafte hidrokrekiranja i može učinkovito spriječiti koroziju H2, H2S, RSH, HCN medij na opremu, i ima funkcije stvaranja filma, meutralization, soli i otpornost na prljavštinu. Prema statičkim i dinamičkim eksperimenti u laboratoriju, i nekoliko puta koristi u multi rafinerija biljke, što dokazuje da ima dobra antikorozijska inhibicije ovisničku osobnost sustav.

Ⅱ. fizičkog indeksa:

Stavke

Kazalo

Način provjere

Izgled

Narančaste do crveno-smeđe tekućine

Vizualni pregled

pH (dionica rješenje)

≥10

HR/T6920

Gustoća (20℃) g/cm3

0.80~1.15

HR/T4472

Ledišta (℃, stane okolnost)

≤-20

GB/T510

Topljivost

Topiv u omekšanog vodom

HR/T6324.1

Ⅲ.Application:

Proizvod se koristi za Korozija opreme za zrak hlađenje dijelova i fractionating toranj vrh sustava u procesu hidrogenacije benzinski (dizel) preradu u naftne rafinerije i teške nafte hidrokrekiranja.

Ⅳ.Main funkcija:

1. Ovaj proizvod oba je filma Oblikovanje i neutralizirajući performanse. A karakteriziraju u brzom formiranju filma brzinom, kompaktne i čvrste filmske kvalitete i protok zraka bičevanje otpor izražen neutralizirani relativno stabilne glačalo iona vrijednost tokom procesa.

2. Ovaj proizvod ima snažan demulsibility, Naime, nema emulzija nakon dodavanja 100ppm, a ima obilježja osiguravajući brzom brzinom odvajanje ulja i vode, bez ulja u vodi i slično.

3. proizvod se koristi za sirovo ulje s različitim sumpora sadržaj, a to se može postići ispuštene vode ironion je manje od 3ppm putem podešavanje dodatkom inhibitora.

4. niskog ledišta i Ovisno o temperaturi u to vrijeme, Podesite različite freexing bodova kako bi proizvod održi dobra fluidnost u hladnom dijelu godine, i jednostavan za korištenje.

Ⅴ.Usage i preporučena doza:

1. inhibitor se razrjeđuje u 5 ~ 10% vodena otopina s omekšane vode, a zatim unosi u vrhu fractionating tornja ili prednjoj strani hladnjak zraka.

2. Preporučujemo dodavanje doza: 20 ~ 30PPM.

Ⅵ pakovanja i skladištenje:

1. plastična cijev pakiranje sa 200kg neto težine.

2. Čuvajte na hladnom, suhom, dobro prozračenom mjestu, vrijedi za jednu godinu.

Ⅶ. sigurnost pažnje:

Izbjegavajte kontakt s očima, kožom i odjeću ili oprati s mnogo vode.

YiTeng Petrokemija je jedan od vodećih ytc 04 korozijski inhibitor hidrogenacije jedinice, hidrogenirano benzinski (dizel) inhibitora za rafinerije, proizvođača i dobavljača u Kini, nudi vam najbolju uslugu po povoljnim cijenama. Nakon što uspješno surađuje sa mnogim tvrtkama, nam sada došli kupiti i veleprodaja kvalitetne proizvode iz naših tvornica, koji može donijeti mnogo koristi.

Hot Tags: YTC-04 inhibitora za hidrogenacije jedinica, hidrogenirano benzinski (dizel) inhibitora za rafinerije,, Kina, dobavljači, Proizvođači, tvornica, trgovina na veliko, tvrtki, EPA, jeftini, cijene, najbolji, kupi, prednosti
Srodni proizvodi
Upit

Naše usluge

Najiskrenije servis i tehnička podrška, dobrodošli da nas kontaktirate, biti najbolji partner

Upit

Obratite nam se

Adresa: Soba 31907, drugi dio bogatstvo Plaza, Gao Xin 3 ceste, High-Tech industrijski razvoj zona, Xi'an, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošte: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xi'an YiTeng Petrokemijska tehnologija razvoja co