Dom > Vijesti > Sadržaj

Xi'an Yiteng Petrochemical nudi YTD-03 dizelski stabilizator

YTD-03 Diesel stabilizator, gas i benzin Najbolji aditivi za gorivo

YTD-03 Dizel stabilizator

Ⅰ. Uvod:

Heterociklična jedinjenja i alkeni u FCC dizel gorivu, između lake i vazdušne sredine, skloni reakciji oksidacije, boja će postati tamnija. YTD-03 dizel stabilizator, može odložiti ili kontrolisati katalitičku oksidaciju dizela i odložiti katalitički dizel postati tamniji u boji, kako bi se poboljšala stabilnost dizel goriva, dok se ostale osobine dizel goriva bez bilo kakvih neželjenih efekata mogu postići od dizel Međunarodni standard. Naša kompanija je sarađivala sa China University of Petroleum i drugim istraživačkim institucijama kroz velike eksperimentalne testove, uspjela je razviti YTD seriju katalitičkog dizelskog ulja hemijskim stabilizatorima. YTD-03 bi trebalo da bude kao katalitičko dizelsko ulje, stabilnost koksnih dizelskih aditiva, proces je jednostavan, dodati male, niske troškove i otpadne emisije, bez dodatnih uređaja za obradu.

II. Tehnički indeks:

Stavke

Indeks

Izgled

Svetlo žuta tečnost sa posebnim mirisom

Opseg destilacije (℃)

110 ~ 340

Gustina ㎏ / m3 (20 ℃)

855 ~ 955

Sadržaj (≥%)

93

Smrznuta tačka (℃)

≤-15

III. Upotreba:

1. Aditivi se mogu dodati ulje nakon mešanja sa cirkulacijom ulja mešanim u trajanju od pola sata ili više (Predložite upotrebu mešanja statičnih mešalica, efekat će biti bolji).

2. Manje dodavanje doze, dug period zadržavanja. Dodajte 0.1-0.3% u gotovom dizelu (koristeći statičke miksere), zakasnite ulje zatamnjeno za 22-30 dana.

IV. Pakovanje i skladištenje:

1. Korišćenjem željezne plastike ili plastičnih bačvara od 200L, neto težina je 180kg.

2. Ovaj proizvod je zapaljiv, mora se skladištiti na hladnom, provetrenom mestu, izbegavati direktnu sunčevu svetlost, daleko od vatre i izvora toplote i oksidanta.

3. Apsorpcija vode utiče na rezultate, tako da je voda zabranjena u skladištenju i korišćenju.

YiTeng Petrochemical je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača EPA YTD-03 dizel stabilizatora, aditiva za najbolje gorivo za gas i benzinu u Kini, nudi vam najbolju uslugu po jeftini cijeni. Pošto smo uspješno sarađivali sa mnogim kompanijama, toplo vas pozdravljamo da kupujemo i veleprodaju kvalitetnih aditiva za gorivo iz naše fabrike, što vam može donijeti mnoge prednosti.


Naše usluge

Najiskrenije servis i tehnička podrška, dobrodošli da nas kontaktirate, biti najbolji partner

Upit

Obratite nam se

Adresa: Soba 31907, drugi dio bogatstvo Plaza, Gao Xin 3 ceste, High-Tech industrijski razvoj zona, Xi'an, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošte: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xi'an YiTeng Petrokemijska tehnologija razvoja co