Knowledge

Dom > Izložba > Sadržaj

aditiva za gorivo ULSD sa svijetle povrh toga

Globalni goriva aditiva tržištu procjenjuje da se registrirate CAGR od 6.9% između 2015 i 2020, do USD 8,6 milijardi 2020. Globalni goriva aditiva tržištu se očekuje do 2,119.1 kilotona u 2020. Sve veću potražnju za efikasan i niske emisije goriva iz automobila i proizvodnog segmenta će povećati potražnju za gorivom aditiva između 2015 i 2020.

Goriva aditiva tržišta analizirana je u smislu prihoda (USD) i volumen (kilotona) za sve glavne regije, naime, Sjeverna Amerika, Azija-Pacifik, Bliskom istoku, Europi, Africi i Latinskoj Americi. Na tržištu ima dalje kategorizirani na temelju glavnih zemalja u regione. Gorivo aditiva koji su identificirani i prekriven izvješće apliciranje dizel, benzin, avionsko gorivo. Na tržištu također segmentirana u smislu tipova koji su depozit kontrole, antioksidansa, inhibitora korozije, klizavost & cetanski poboljšivači, oktanski poboljšivači i stabilnost poboljšivači.

Raznih sekundarnih izvora kao što su enciklopedije, direktorije, Tehnički priručnici, tvrtka godišnja izvješća, industrija udruga publikacija, nafta i plin novinskih članaka, ekonomski pogled na svijet, web stranice trgovine i bazama podataka su navedene za identifikaciju i prikupiti informacije korisne za ove opsežne komercijalne studije tržišta aditiva goriva. Primarni izvori - stručnjaci iz vezane industrije i dobavljači – su ispitane za dobivanje i provjeriti kritične informacije i procijeniti buduće perspektive i tržišne procjene.

Aditiva za gorivo procenjuje svjedočiti ogroman rast zbog propisa zaštite okoliša u različitim regijama kao što su Sjeverna Amerika i Europa. Postoje strogi goriva emisija standarde koje treba poštivati i aditiva za gorivo se dodaju goriva kako bi se. Tržište aditiva goriva je svjedok porast zbog povećanja potražnje za Ultra niska sumpor dizel (ULSD) širom svijeta. U ULSD zahtijeva dodatnu dozu od aditiva za gorivo. Širom svijeta povećanje broja vozila rezultirala potražnje za učinkovita goriva koje udovoljavaju državnim propisima za gorivo emisija koje se procjenjuje da tržište za aditiva za gorivo

Različitu publiku i dionika za ovaj izvještaj su gorivo aditive proizvođači, trgovci i dobavljači koji će dobiti detaljne informacije o postojećim i planiranim tržišnim trendovima. Također, raznih ulja i plina tvrtkama možete analizirati i strategize ovisno o tržištu brojeve i konkurentne krajolik u ovom izvješću.

Naše usluge

Najiskrenije servis i tehnička podrška, dobrodošli da nas kontaktirate, biti najbolji partner

Upit

Obratite nam se

Adresa: Soba 31907, drugi dio bogatstvo Plaza, Gao Xin 3 ceste, High-Tech industrijski razvoj zona, Xi'an, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošte: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xi'an YiTeng Petrokemijska tehnologija razvoja co