Knowledge

Dom > Izložba > Sadržaj

Aditiva za gorivo se dodaje prazna cisterna

Često me pitaju kako i kada aditiva za gorivo treba dodati. Sa na prazan ili pun spremnik goriva? Treba čekati do četvrtine tenk? Itd.

Stvarnost je da nije važno koliko goriva je u spremniku. Ključ je kako bi se osiguralo da bez obzira na trenutni goriva razina, da li skoro prazna ili puni, tri četvrtine kada administrirate aditiva, popuniti na gornje odmah nakon toga.

Na taj način će osigurati da nitko od aditiva goriva postaje zarobljen u za punjenje. Poslije popunjavanja na vrhu osigurat će da je cijela aditiva ispire u spremnik. Nadalje, većina aditiva zahtijeva da se razrijediti sa punim rezervoarom goriva stoga punjenje odmah nakon toga potrebno je iz tog razloga.

Neki osjećaju neugodno s neugodnosti pomoću aditiva na benzinskoj postaji. Za ovo predlažemo tankiranje goriva najprije kao i 5 litreni kanistar. Voziti doma, stavi u dodatak i zatim vrh gore s nekim gorivom iz jerry može. Ako živite u neposrednoj blizini benzinske postaje jako onda ne sasvim napunite spremnik do vrha; Ostavite malo za aditiv i gorivo iz jerry može.

Ugovor to popularan vjerovati, Aditivi ne moraju biti dodani prije njihovog natoèiti gorivo u svrhu miješanje. Potrebno je samo s spremnici za gorivo. Većina aditiva mix odmah ionako i premještanja vozila osigurava dovoljna agitacija da biste dovršili ovaj postupak.

Ako vam je potrebna bilo koji stručni savjet ili pomoć onda molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas i sam ili član mog tima će rado pomoći.

Naše usluge

Najiskrenije servis i tehnička podrška, dobrodošli da nas kontaktirate, biti najbolji partner

Upit

Obratite nam se

Adresa: Soba 31907, drugi dio bogatstvo Plaza, Gao Xin 3 ceste, High-Tech industrijski razvoj zona, Xi'an, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošte: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xi'an YiTeng Petrokemijska tehnologija razvoja co